200+ positieve reviews

Rotterdam Bike & Dine Tour

Boek Nu
Fijn dineren

Bike & Diner

De Bike & Dine Food Tour is één van de Food Tours in Rotterdam perfect voor een groepsuitje. Met de Bike & Dine Tour krijg je een volledig drie-gangen diner, maar niet zomaar een drie-gangen diner! Tijdens deze food tour ga je namelijk langs drie verschillende, zorgvuldig uitgekozen restaurants in Rotterdam voor een gerecht. Hierdoor kan je uitgebreid genieten van al het moois dat Rotterdam op culinair vlak te bieden heeft!

Op deze tour:

  • een volledig drie gangen diner (exclusief drankjes)
  • een zorgvuldig uitgestippelde route
  • een professionele en enthousiaste gids
  • een comfortabele fiets met 3 versnellingen en handremmen
  • een flesje water
  • indien nodig een poncho

 

Food Tour Rotterdam

Met het Bike & Dine Tour van Bike & Bite ervaar je de stad in al zijn facetten, onder het genot van een drie gangen diner bij drie verschillende restaurants. Met de zorgvuldig uitgestippelde route en een professionele en enthousiaste gids is deze tour de uitgelezen mogelijkheid om Rotterdam beter te leren kennen. Boek deze tour en laat ons jullie meenemen op een culturele en culinaire ontdekkingstocht van deze prachtige stad!

Groepsuitje Rotterdam

Ben je op zoek naar een leuk en origineel groepsuitje in Rotterdam? Dan is de Bike & Dine Tour iets voor jullie! Drie zorgvuldig uitgekozen restaurants met een aangename route tussen de restaurants door. Je gaat heerlijk eten en daarnaast de stad Rotterdam verkennen. Perfect voor wanneer je bijvoorbeeld een drukke dag wilt afsluiten na je werk met collega’s, of als je op een mooie manier een verjaardag of lustrum wilt vieren.

Meer weten?

Overtuigd geraakt van dit groepsuitje in Rotterdam en wil je de tour boeken? Klik dan op boek nu! Wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact met Paul (+31) 6 174 794 20 of met Laura (+31) 6 414 738 18 op. Je kan ons ook bereiken via de mail op: info@bikeandbite.nl. Voor de wandelaars hebben we naast de Bike & Dine tour ook de Hike & Bite Food Tour in Rotterdam. Ben je op zoek naar een andere fietstour? Bekijk dan onze Bike & Bite Tours in Rotterdam.

Wat heb je nodig:
Geschikte kleding en gezonde trek!

Hoe lang duurt het:
4 uur.

Hoe laat vertrekken we:
Om 17:00.

Wat kost het:
€79,- per persoon (exclusief drankjes)

Waar verzamelen we:
Westblaak 8, naast de Cinerama.

 

 

 

“”
Book Now