200+ positieve reviews

Groepstour Rotterdam

Grote groepen, kleine groepen

Bedrijfs- of teamuitje in Rotterdam

Zijn jullie op zoek naar een leuk en origineel bedrijfs- of groepsuitje in Rotterdam? Wij maken jullie uitje een onvergetelijk ervaring. Bijvoorbeeld voor een teambuilding dag, vrienden reünie, familie uitje of een zakelijk event. Ons concept leent zich uitstekend voor team building, een introductie middag of gewoon een gezellig uitje met collega’s. Proef Rotterdam met z’n allen!

Bedrijfsuitje

De Bike & Bite Food Tours zijn zeer geschikt als bedrijfsuitje. Vele bedrijven gingen jullie al voor op de culturele en culinaire ontdekkingstocht door Rotterdam of Delft en hebben een leuke en onvergetelijke food tour gehad. Heb je internationale zakenrelaties die overkomen en wil je ze een onvergetelijke dag bezorgen? Kies één van onze food tours en laat ze kennis maken met al het lekkers dat Nederland te bieden heeft.

Origineel teamuitje Rotterdam

Zijn jullie op zoek naar een origineel teamuitje in Rotterdam? Kies uit onze selectie aan tours die jullie gegarandeerd een mooie dag of avond zullen bezorgen. De food tours zijn zowel per fiets of te voet te doen, aan jullie de keus. Maak een keuze uit ons diverse aanbod food tours en boek hem snel!

Food Tour op maat

Wil je een origineel bedrijfs- of teamuitje op maat? Neem contact met ons op en wij maken een food tour op maat. Je kan ons bereiken via de mail op info@bikeandbite.nl, daarnaast kan je ons telefonisch bereiken op (+31) 6 174 794 20 (Paul). Wil je weten wie onze gidsen zijn en waarom je voor ons zou moeten kiezen? Lees dan de over ons pagina.

Deze bedrijven, en vele anderen, gingen u voor:

Neem contact met ons op voor referenties!

“”
Book Now