200+ positieve reviews

Hike & Bite App Tour Rotterdam

Boek nu
Self-guided avontuur

Hike & Bite App Tour

De Hike & Bite App Tour is één van de food tours in Rotterdam die wij aanbieden. Dit is een ‘self-guided’ app tour die je met je smartphone zonder echte gids kan volgen. De app neemt je mee langs bezienswaardigheden van de stad, en daarnaast kom je op plekken waar je zelf anders nooit zou komen voor de lekkerste lokale en internationale hapjes. En als klap op de vuurpijl nog een lekkere borrel om de boel gezellig mee af te sluiten!

Wat krijg je:

  • 6 hapjes, vergelijkbaar met een flinke lunch
  • een borrel naar keuze aan het eind
  • een zorgvuldig uitgestippelde route met leuke info
  • een simpel te bedienen app

Stadswandeling Rotterdam

De routes in de app worden op simpele wijze aangegeven, en brengen je naar culinaire hidden gems en spannende hotspots. Je gaat dus op een echte culinaire en culturele ontdekkingstocht door de stad. Tijdens deze stadswandeling leer je Rotterdam op een hele andere manier kennen en kom je op plekken kennen die minder bekend, maar zeker niet minder leuk zijn.

Onze Food Tour

De app leidt de tour langs veel verschillende plekken waar je overheerlijke lekkernijen gaat ontdekken. Zo ga je zowel echt Rotterdamse als buitenlandse hapjes proeven, waardoor je op deze food tour een totaal overzicht krijgt van wat er in de stad allemaal op culinair gebied te beleven valt.

Meer weten?

Heb je een vraag over deze stadswandeling door Rotterdam of wil je eerst meer informatie hebben voordat je wilt boeken? Neem dan contact met Paul (+31) 6 174 794 20. Je kan ons ook bereiken via de mail op: info@bikeandbite.nl. Naast Rotterdam hebben we ook een Hike & Bite Tour in Delft. Ben je op zoek naar een fietstour? Bekijk dan onze Bike & Bite Tour in Rotterdam of bekijk gewoon al onze food tours in Rotterdam.

Wat heb je nodig:
Geschikte kleding en gezonde trek!

Hoe lang duurt het:
Ongeveer 3 uur.

Hoe laat vertrekken we:
Tussen 11:30 en 14:30, tijdstip zelf te kiezen.

Wat kost het:
€33,- per persoon

Waar begint de tour:
Op het plein voor Centraal Station.

Hoe werkt het:
Download de app en schaf een code aan om de tour te ontgrendelen.

Download op de App Store.

Download op Google Play.

“”
Book Now