400+ positieve reviews

Er is natuurijk nog veel meer te ontdekken! Hier een paar van onze favorieten:

 

Van Nelle Fabriek: Prachtige voorbeeld van de modernistische industriƫle architectuur en een Unesco World Heritage Monument, echt de moeite waard om deze fabriek te bezoeken.

Pilgrim Fathers Church: Dit is waar de allereerste pelgrims vandaan vertrokken op de Speedwell naar Amerika. Naast deze kerk zit ook een mooie brouwerij en restaurant, en de oude haven is een uniek stukje middeleeuws Rotterdam.

Huis Sonneveld: Stap in de oude woonhuis van een voormalige directeur van de Van Nelle Fabriek. Mooi voorbeeld van het Nieuwe Bouwen uit de jaren 30, helemaal in originele staat ingericht gebleven. Tip: neem de audio tour!

Hofbogen: Een lange boulevard aan winkels, restaurants en cafe’s onder een oud treinspoor. Ga vooral naar Bird voor muziek & soul food, Restaurant de Jong voor magie met groente en Man met Bril voor een kopje koffie, maar dan 2.0.

Brouwerij Noordt: Fantastische brouwerij in het Noorden, lekkere biertjes, leuke mensen en betaalbare prijzen :).

Oliva: Wat ons betreft een van de beste Italiaanse restaurants in Rotterdam.

Lof Der Zoetheid: Sinds jaar en dag een van onze favoriete adresjes in Noord. Zoals de naam doet vermoeden kun je hier terecht voor de heerlijkste zoetigheden, maar Elena en Anastasia draaien hun hand ook niet om voor een complete High Tea of een 12-uurtje met een lekkere twist. Must-visit!

Deliplein: Plein achter Fenix Food Factory, met aan alle kanten heerlijke restaurants: Deli Bird voor Thaise extravaganza, Matroos en het Meisje voor de Franse keuken op z’n best, CEO voor de vleesliefhebbers, Burro e Salvia voor simpel en heerlijk Italiaans en Cafe De Ouwehoer voor een whiskey en gezelligheid na het eten.

Maassilo: Voor de dansliefhebbers is dit de place to be. Echt op z’n Rotterdams in een oude fabriek. Ga ook naar boven voor de Now & Wow Club voor de beste feesten in de stad.

Als het lekker weer is moet er zeker ook langs onze mooie parken gegaan worden, en dan vooral de coole Vroesenpark en de romantische Het Park.

We hopen dat de rest van jullie verblijf fantastisch is in onze mooie stad!

Grote groet van het Bike & Bite team.

 

(En nog voor de lol: Jackie Chan op de Glijbaan.)

Book Now