200+ positieve reviews
Beer Food Tour Rotterdam

Aangenaam!

Hi, wij zijn Paul & Laura! Welkom op onze site, en welkom in de fantastische stad Rotterdam. Onze gedeelde passie voor reizen heeft ons naar veel plekken op de wereld gebracht. Tijdens deze reizen werden we steeds bewuster van het feit dat echte verbinding inhoudt dat je lokale mensen ontmoet en leert kennen. De mooiste herinneringen die we hebben aan onze reizen zijn van de vrienden die we hebben gemaakt. Om dit gevoel naar onze eigen stad te brengen besloten we om een bedrijf op te richten die zich richt op de combinatie van fietstours en eten. Er is geen betere manier om mensen te leren kennen dan aan tafel. Dit is dus wat wij bieden: een bijzondere ontmoeting met Rotterdam, onder het genot van een hapje en een drankje met nieuwe vrienden :).

Gidsen food tour Rotterdam

Ontmoet de mensen die jullie mee nemen op een culinair avontuur!

Paul

Eigenaar, Gids
Paul komt oorspronkelijk uit Ierland, maar is in Rotterdam geboren en getogen en voelt zich een echte Rotterdammert. Zijn favoriete drankje blijft wel Guinness.

Laura

Eigenaar, Gids
Laura is een echte globetrotter, heeft de hele wereld gezien. Ze is het gelukkigst als ze de weg kwijt raakt.

Daniel

Gids
Daniel is de fitste van ons allemaal. Hij is ook de koning van de selfies, a.k.a. 'Danielfies'.

Rodger

Tour guide
Rodger's opa had een winkel op de Kruiskade in de jaren '30, dat maakt hem onze meest authentieke Rotterdammert. Je kan hem werkelijk alles vragen, ook in het Frans.

Ina

Tour guide
Ina komt uit Oostenrijk, maar net als Paul voelt ze zich allang een echte Rotterdammert. Ze spreekt vloeiend Duits en kan ook eventuele rugklachten verhelpen.

Ruud

Tour guide
Ruud is van ons allemaal waarschijnlijk de meest relaxte. Maar kijk uit, voor je het weet gaat ie zingen!

Laura

Tour guide
Nog een Laura, nog een globe trotter in ons team. Ze kan je van alles vertellen over yoga en mindfulness, maar kan ook redelijk gepassioneerd raken van een lekkere curry.

Astrid

Tour guide
Astrid heeft de meeste ervaring, zowel als gids en als Rotterdam kenner. Ze kan ook aardig mee praten over kunst en poëzie, en uiteraard ook over cocktails.

Mahsa

Tour guide
Mahsa komt oorspronkelijk uit Iran, maar net als Paul en Ina voelt ze zich een werkelijke Rotterdammert. Haar favoriete dingen in de hele wereld zijn lange wandelingen en appeltaart.

Adrien

Tour guide
Adrien heeft over de jaren vele trouwe fans gewonnen. Is het omdat hij vloeiend Nederlands, Engels, Duits en Frans kan spreken? Of gewoon omdat ie ultra cool is? Aan jullie de keus..

Dagmar

Tour guide
Half Indonesisch, Half Engels, Heel Rotterdammert. Zij maakt beter Indonesisch eten dan de meeste toko's die wij kennen.

Sabine

Tour guide
Sabine is onze Benjamin (lees: ze is de jongste). Ze fietst echt heel hard, en ze maakt de beste social media posts (liefst niet tegelijk :)).

Thijs

Tour guide
Food truck aficionado, hockey coach, coole gast. Hij kan van alles met bananen.

Arabella

Tour guide
Als Arabella geen food tours aan het doen is, is ze vooral bezig met het verbeteren van deze wereld. Ze maakt ook een mean bean burger houdt van alles dat met jazz muziek te maken heeft.

Marsel

Marsel kan waarschijnlijk van ons allemaal het meeste vertellen over de gebouwen en kunst in de stad. Dit komt waarschijnlijk omdat hij zelf ook gebouwen en kunst maakt. Gelukkig vindt ie het ook leuk om food tours te doen.
Book Now