400+ positieve reviews

Teamuitje Rotterdam

Grote groepen, kleine groepen

Teamuitje in Rotterdam

✓ Unieke teamuitjes in Rotterdam

✓ Ontdek en proef de stad

✓ De lekkerste hapjes en drankjes

✓ Een uitje dat perfect bij jouw bedrijf past

Zijn jullie op zoek naar een leuk en origineel teamuitje in Rotterdam? Wij maken er voor jullie een onvergetelijke ervaring van. Bijvoorbeeld voor een teambuilding dag of een zakelijk event, maar ook voor een introductie middag of gewoon een gezellig uitje met collega’s. Kom en proef Rotterdam met z’n allen met een van onze foodtours!

Het originele teamuitje in Rotterdam

Onze Bike & Bite Food Tours zijn zeer geschikt om samen met je team van collega’s te doen. Vele bedrijven gingen jullie al voor op een culturele en culinaire ontdekkingstocht en hebben een fantastische food tour gehad. Heb je internationale zakenrelaties die overkomen en wil je ze een onvergetelijke dag bezorgen? Of een lustrum met jullie bedrijf? Kies één van onze food tours en maak kennis met al het lekkers dat de stad te bieden heeft. Kijk hieronder en boek snel!

Het leukste teamuitje in Rotterdam

Stap samen met onze gids op de fiets of wandel door het prachtige Rotterdam tijdens jouw perfecte teamuitje. Wij vertellen jullie de mooiste verhalen en nemen jullie mee naar alle culinaire hotspots in Rotterdam. Onderweg stoppen jullie dan ook geregeld voor een heerlijk hapje of drankje.

Een verrassend personeelsuitje en lekker dichtbij als jouw bedrijf in Rotterdam gevestigd is. Maar ook voor een teambuilding dag, introductiemiddag of zakelijk evenement kun je bij Bike & Bite terecht. Proef en ontdek Rotterdam!

Food tour op maat

Wil je een origineel teamuitje op maat? Neem contact met ons op en wij maken een food tour speciaal gericht op jullie wensen. Je kan ons bereiken via de mail op info@bikeandbite.nl, daarnaast kan je ons telefonisch bereiken op (+31) 6 174 794 20 (Paul). Wil je weten wie onze gidsen zijn en waarom je voor ons zou moeten kiezen? Lees dan de over ons pagina.

“”
Book Now