400+ positieve reviews

Spirit of Schiedam Tour

Boek nu
Zin in een slokje geschiedenis?

Spirit of Schiedam Jenever & Gin Tour

Schiedam, de historische stad die wereldberoemd is om zijn jenever en gin. Met deze exclusieve Spirit of Schiedam Tour ontdek je de rijke geschiedenis van deze geliefde dranken. We nemen je mee waarin de eeuwenoude tradities en het meesterlijke vakmanschap van de distilleerders centraal staan. En natuurlijk, wat zou een jenever en gin tour zijn zonder de gelegenheid om deze verfijnde dranken rijkelijk te proeven?

Wat krijg je:

  • watertaxi vanaf Rotterdam
  • 5 proefglazen jenever of gin en een lekkere cocktail
  • een hapje bij de laatste stop
  • entree en rondleiding bij een bijzondere distilleerderij
  • entree en rondleiding bij het Nationaal Jenevermuseum
  • een professionele en enthousiaste gids

Het startpunt: met de watertaxi vanaf Rotterdam

De gin & jenever tour begint in Rotterdam, waar we aan boord stappen van een watertaxi. Terwijl we richting Schiedam varen, vertelt onze gids jullie boeiende verhalen over de gloriedagen van de gin- en jeneverproductie. Ondertussen kun je genieten van het uitzicht terwijl we langs het Manhattan aan de Maas varen, echt een spectaculair gezicht.

En dan is het tijd voor gin, jenever & lokale hapjes

Eenmaal aan wal in Schiedam wacht een smakelijk avontuur op ons. We beginnen bij de Serious Bee Distillery, waar we unieke drankjes proeven met elk een eigen verhaal, rechtstreeks uit de bijenkorf. Vervolgens gaan we uiteraard langs het Nationaal Jenevermuseum. Hier leren we niet alleen alles over jenever, maar proeven we ook de geschiedenis in elke slok. We eindigen bij De Post, een cocktail bar in een historisch pand waar het uitzicht net zo indrukwekkend is als het drankje in je hand.

Ga jij mee op avontuur? Al meer dan +200 reviews
Gin & Jenever tour schiedam

Local expert "Paul" aan het woord

Het mooiste van Schiedam? Lastig om te kiezen, maar de molens stelen echt de show.  Elke molen heeft zijn eigen verhaal en ze geven de stad zo’n unieke vibe. Schiedam is gewoon speciaal; het mixt die oude Hollandse charme met een frisse twist.

Praktische informatie

Inbegrepen:
Alle proeverijen, het hapje aan het eind, rondleidingen en toegang tot het Nationaal Jenevermuseum en uiteraard een van onze professionele en enthousiaste gidsen.

Hoe lang duurt het:
De jenever tour duurt in totaal 4 uur.

Hoe laat vertrekken we:
13:00

Wat kost het:
€89,-

Waar verzamelen we:
Willemsplein Rotterdam.

Onze gin & jenever tour gaat door als we een minimum van vier boekingen hebben. Indien dit aantal niet gehaald is zullen we u niet minder dan 2 dagen van tevoren hierover inlichten.

Boek Nu Heb je al dorst gekregen?

Heb je nog een vraag over onze gin & jenever tour?

Of je nu een kenner bent van gin en jenever of gewoon zin hebt in een leuke dag in Schiedam, deze Spirit of Schiedam Tour belooft een avontuur dat je niet snel zult vergeten. Duik in de wereld van distilleren, proef de rijke smaken en ontdek de verhalen achter deze iconische dranken.

Voor meer informatie of om je plekje te reserveren in de gin & jenever tour, kun je altijd contact met ons opnemen. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je mee te nemen op deze smakelijke reis door Schiedam. Je kunt ons bereiken op (+31) 6 174 794 20. Ook zijn we per e-mail beschikbaar via info@bitemefoodtours.com.

“”
Book Now