200+ positieve reviews

Boot & Bier Tour Rotterdam

Boek nu
Dorst?

Boot & Bier

De Boot & Bier Tour is één van de Food Tours in Rotterdam die Bike & Bite aanbiedt. Op deze tour gaan we langs bij verschillende brouwerijen in Rotterdam voor een rondleiding. Daarnaast gaan we met de watertaxi op een spectaculaire boottocht. Ook gaan we natuurlijk de bieren van de brouwerijen proeven en gaan jullie hapjes proeven. Deze tour is perfect voor een groepsuitje!

Op deze tour:

  • 4 biertjes, 3 hapjes en 2 bootritten
  • een professionele en enthousiaste gids
  • een flesje water
  • indien nodig een poncho
  • op aanvraag een tour in het Duits, Frans, Spaans of Japans

 

 

Bierbrouwerij Rotterdam

Met de Boot & Bier Tour gaan we langs verschillende bierbrouwerijen in Rotterdam voor een rondleiding. Tijdens de Boot & Bier Tour word je zowel door oude als nieuwe Rotterdamse bierbrouwerijen rondgeleid. Natuurlijk gaan we daar langs om hun zelf gebrouwde bieren te proeven. Dus wil je graag meer weten over de bieren van Rotterdam? Dan is deze tour perfect voor jou! De tour is ook heel leuk om met een groter gezelschap te doen.

Boottochten

We laten je de stad op een bijzondere wijze ervaren. Met de Boot & Bier Food tour maak je 2 boottochten met de watertaxi. Tijdens de boottochten kunnen jullie lekker relaxen en genieten van de tocht. Tijdens het varen zal onze professionele en enthousiaste gids jullie meer vertellen over wat er tijdens de boottochten te zien is.

Meer weten?

Wil je eerst meer informatie hebben voordat je deze Boot & Bier Tour gaat boeken of door welke bierbrouwerijen je een rondleiding krijgt? Neem dan contact met Paul (+31) 6 174 794 20 of met Laura (+31) 6 414 738 18 op. Je kan ons ook bereiken via de mail op: info@bikeandbite.nl. Naast de Boot & Bier tour hebben we ook Hike & Bite Food Tour in Rotterdam. Of ben je op zoek naar een Food Tour in Delft? Bekijk dan onze Hike & Bite tour in Delft.

Wat heb je nodig:
Geschikte kleding en gezonde dorst!

Hoe lang duurt het:
4 uur.

Hoe laat vertrekken we:
Om 13:00.

Wat kost het:
€79,- per persoon.

Waar verzamelen we:
Op het plein voor Centraal Station.

Onze tours gaan door als we een minimum van vier boekingen hebben. Indien dit aantal niet gehaald is zullen we u niet minder dan 2 dagen van tevoren hierover inlichten.

 

 

“”
Book Now