400+ positieve reviews

Boot & Bier Tour Rotterdam

Boek nu
Dorst?

Boot & Bier Tour Rotterdam

De Boot & Bier Tour is één van de food tours in Rotterdam die wij aanbieden. Op deze tour gaan we langs bij verschillende brouwerijen in Rotterdam. Daarnaast gaan we met de watertaxi op spectaculaire boottochten. Ook gaan we natuurlijk de bieren van de brouwerijen proeven met heerlijke bijpassende hapjes. Deze tour is perfect voor een groepsuitje, zowel zakelijk als privé!

Op deze tour:

  • alle biertjes
  • met heerlijke bijpassende hapjes
  • 2 spectaculaire ritten met de watertaxi
  • langs bij verschillende brouwerijen
  • een professionele en enthousiaste gids
  • een flesje water
  • indien nodig een poncho
  • speciale groepsprijzen

Bierbrouwerij Rotterdam

Tijdens de Boot & Bier Tour bezoek je zowel oude als nieuwe Rotterdamse bierbrouwerijen en krijg je meer te horen over hun brouwsels. Natuurlijk gaan we ook uitgebreid van hun zelfgebrouwen biertjes genieten. Dus wil je graag meer weten over de biercultuur in Rotterdam? Dan is deze tour perfect voor jou!

Boottochten

We laten je de stad op een bijzondere wijze ervaren. Met de Boot & Bier tour maak je 2 boottochten met de watertaxi. Tijdens de boottochten kunnen jullie lekker relaxen en genieten van de tocht. Tijdens het varen zal onze professionele en enthousiaste gids jullie meer vertellen over wat er tijdens de boottochten te zien is.

Meer weten?

Wil je eerst meer informatie hebben voordat je deze Boot & Bier Tour gaat boeken of langs welke bierbrouwerijen we gaan? Ben je bezig om een vrijgezellenfeest of vriend(inn)enweekend te organiseren en ben je benieuwd naar onze groepsprijzen? Neem dan contact met Paul (+31) 6 174 794 20. Je kan ons ook bereiken via de mail op: info@bikeandbite.nl. Naast de Boot & Bier tour hebben we ook Hike & Bite Food Tour in Rotterdam. Of ben je op zoek naar een Food Tour in Delft? Bekijk dan onze Hike & Bite tour in Delft.

Wat heb je nodig:
Geschikte kleding en gezonde dorst!

Hoe lang duurt het:
4 uur.

Hoe laat vertrekken we:
Om 14:00.

Wat kost het:
€89,- per persoon.

Waar verzamelen we:
Op het Blaakplein voor de Markthal.

Onze tours gaan door als we een minimum van 4 boekingen hebben. Indien dit aantal niet gehaald is zullen we u niet minder dan 2 dagen van tevoren hierover inlichten.

“”
Book Now