400+ positieve reviews

Rotterdam Hike & Dine Tour

Boek Nu
Fijn dineren

Hike & Dine

De Hike & Dine Food Tour is één van onze food tours in Rotterdam en is perfect voor een groepsuitje. Met de Hike & Dine Tour krijg je een volledig drie-gangen diner, maar niet zomaar een drie-gangen diner! Tijdens deze food tour ga je namelijk langs drie verschillende, zorgvuldig uitgekozen restaurants in Rotterdam voor een gerecht. Hierdoor kan je uitgebreid genieten van al het moois dat Rotterdam op culinair vlak te bieden heeft!

Op deze tour:

  • een volledig 3-gangen diner (inclusief 3 drankjes)
  • een zorgvuldig uitgestippelde route
  • een spectaculaire watertaxi rit
  • een professionele en enthousiaste gids
  • indien nodig een poncho

Food Tour Rotterdam

Met de Hike & Dine Tour van Bike & Bite ervaar je de stad in al zijn facetten, onder het genot van een 3-gangen diner bij 3 verschillende restaurants. Met de zorgvuldig uitgestippelde route en een professionele en enthousiaste gids is deze tour de uitgelezen mogelijkheid om Rotterdam beter te leren kennen. Boek deze tour en laat ons jullie meenemen op een culturele en culinaire ontdekkingstocht van deze prachtige stad!

Groepsuitje Rotterdam

Ben je op zoek naar een leuk en origineel groepsuitje in Rotterdam? Dan is de Hike & Dine Tour iets voor jullie! Drie zorgvuldig uitgekozen restaurants met een aangename route tussen de gangen door. Je gaat heerlijk eten en daarnaast de stad Rotterdam verkennen. Perfect voor wanneer je bijvoorbeeld een drukke dag wilt afsluiten na je werk met collega’s, of als je op een mooie manier een verjaardag of lustrum wilt vieren.

Meer weten?

Overtuigd geraakt van dit groepsuitje in Rotterdam en wil je de tour boeken? Klik dan op boek nu! Wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met Paul (+31) 6 174 794 20. Je kan ons ook bereiken via de mail op: info@bikeandbite.nl. We hebben naast de Hike & Dine tour ook de Hike & Bite Food Tour in Rotterdam. Ben je op zoek naar een fietstour? Bekijk dan onze Bike & Bite Tour in Rotterdam.

Wat heb je nodig:
Geschikte kleding en gezonde trek!

Hoe lang duurt het:
4 uur.

Hoe laat vertrekken we:
Om 17:30.

Wat kost het:
€119,- per persoon, inclusief drankjes.

Waar verzamelen we:
Achter de fietswinkel Centrum Bikes, in een zijstraat van de Witte de Withstraat. Je kunt ons herkennen aan de Bike & Bite banner!

Deze tour is alleen te boeken als privé tour vanaf acht personen.

 

 

“”
Book Now