400+ positieve reviews

Bike & Bite Food Tour Fietstour Rotterdam

Boek Nu
Most wanted

Bike & Bite Tour Rotterdam

Ga op fietstour in Rotterdam met Bike & Bite! Samen met één van onze enthousiaste gidsen fiets je langs de bekende en onbekende hotspots van Rotterdam. Ook zullen je smaakpapillen geprikkeld worden tijdens deze tour. We maken namelijk verschillende stops om de lekkerste hapjes en drankjes te proeven. Ben jij op zoek naar een unieke fietstour in Rotterdam met gids én lekker eten? Dan past deze tour zeker bij jou!

Wat krijg je:

  • 6 hapjes, vergelijkbaar met een flinke lunch
  • twee drankjes naar keuze
  • een zorgvuldig uitgestippelde route
  • een professionele en enthousiaste gids
  • een comfortabele fiets met 3 versnellingen en handremmen
  • een flesje water
  • indien nodig een poncho
  • speciale groepsprijzen

Proef en Ontdek Rotterdam

Met de Bike & Bite tour maken we geen standaard rondje langs alle bezienswaardigheden. Tijdens de fietstour door Rotterdam wordt er meerdere malen gestopt voor een bijzonder hapje. Je gaat dus echt op een culinaire en culturele ontdekkingstocht door de stad. Wij doen dit om je niet alleen de stad zelf te laten zien, maar ook te laten proeven en beleven. Bovendien krijg je aan het eind een gezellige borrel bij een toffe brouwerij aan het water. Genieten dus!

De Tour in een Notendop

Wanneer je onze fietstour door Rotterdam boekt is er altijd een professionele en enthousiaste gids die met jullie mee gaat. Deze neemt je mee naar veel verschillende plekken waar je overheerlijke lekkernijen gaat proeven. Bovendien zal jullie gids het verhaal van Rotterdam in geuren en kleuren vertellen. Deze fietstour geeft een mooi totaaloverzicht van wat er in de stad op culinair en cultureel gebied te beleven valt.

Wat heb je nodig: Geschikte kleding en gezonde trek!

Hoe lang duurt het: 4 uur.

Hoe laat vertrekken we: om 12:30 uur.

Wat kost het: €85,- per persoon.

Waar verzamelen we: Achter de fietswinkel Centrum Bikes, in een zijstraat van de Witte de Withstraat. Je kunt ons herkennen aan de Bike & Bite banner!

Onze fietstours gaan door als we een minimum van 4 boekingen hebben. Indien dit aantal niet gehaald is, zullen we uiterlijk 2 dagen van tevoren contact met je opnemen.

Fietstour in Rotterdam boeken?

Heb je vragen over deze fietstour met gids in Rotterdam of wil je graag eerst meer informatie hebben? Organiseer je een groepsuitje en ben je benieuwd naar onze tarieven voor groepen? Neem dan contact op met Paul (+31) 6 174 794 20. Je kan ons ook bereiken via de mail op: info@bikeandbite.nl.

Ben je op zoek naar een wandeltour? Bekijk dan onze Hike & Bite Tour in Rotterdam of onze Hike & Bite tour in Delft.

Book Now