400+ positieve reviews

Hike & Bite Food Tour Stadswandeling Rotterdam

Boek nu
Als ie nie wil fietsuh

Hike & Bite Tour Rotterdam

De Hike & Bite Tour is één van de food tours in Rotterdam die wij aanbieden. Op deze tour maak je een stadswandeling met gids door Rotterdam. Je ontdekt niet alleen de mooiste hotspots, maar bent ook tegelijkertijd lekker aan het wandelen en eten in Rotterdam. Een leukere manier om de stad te ontdekken bestaat niet!

Onze gids neemt je mee langs bezienswaardigheden van de stad. Daarnaast kom je op plekken waar je zelf anders nooit zou komen voor de lekkerste lokale en internationale hapjes. En als klap op de vuurpijl krijg je ook nog eens een rit in de ‘must-do’ attractie: de watertaxi! Ben jij klaar voor de leukste stadswandeling van Rotterdam?!

Wat krijg je:

  • 6 hapjes, vergelijkbaar met een flinke lunch
  • twee drankjes naar keuze
  • een zorgvuldig uitgestippelde route
  • een spectaculaire watertaxi rit
  • een professionele en enthousiaste gids
  • een flesje water
  • indien nodig een poncho
  • speciale groepsprijzen

Stadswandeling Rotterdam met eten

Ga op een echte culinaire en culturele ontdekkingstocht door de stad. Tijdens deze stadswandeling leer je Rotterdam op een hele andere manier kennen en kom je op plekken die minder bekend, maar zeker niet minder leuk zijn. Je ziet de beroemde highlights, maar ontdekt ook de verborgen parels die de stad te bieden heeft. Dat combineren we met heerlijke hapjes en drankjes die jouw stadswandeling helemaal compleet maken.

De tour in een notendop:

Onze Food Tour

Onze professionele en enthousiaste gids laat je tijdens de
stadswandeling al het lekkers van Rotterdam beleven! Je komt op veel verschillende plekken waar je overheerlijke lekkernijen gaat proeven. Van échte
Rotterdamse hapjes tot heerlijk streetfood uit alle delen van de wereld;
je smaakpapillen zullen zeker geprikkeld worden! Dit blussen we natuurlijk af met een lekker drankje naar keuze. De combinatie van wandelen en eten in Rotterdam is wat deze stadswandeling zo uniek maakt! Je ziet veel, proeft veel en ontdekt veel.

Meer weten?

Heb je een vraag over deze stadswandeling met gids door Rotterdam of wil je eerst meer informatie hebben voordat je wilt boeken? Organiseer je een teamuitje of vriend(inn)indaag en ben je benieuwd naar onze groepstarieven? Neem dan contact met Paul (+31) 6 174 794 20. Je kan ons ook bereiken via de mail op: info@bikeandbite.nl.

Naast Rotterdam hebben we ook een Hike & Bite Tour in Delft. Ben je op zoek naar een fietstour? Bekijk dan onze Bike & Bite Tour in Rotterdam of bekijk gewoon al onze food tours in Rotterdam.

Onze tours gaan door als we een minimum van 4 boekingen hebben. Indien dit aantal niet gehaald is, zullen we je uiterlijk 2 dagen voor vertrek inlichten.

“”
Book Now