200+ positieve reviews

Bike & Bite Rotterdam Food Tour

Boek Nu
Most wanted

Bike & Bite Tour

De Bike & Bite Tour is één van de food tours in Rotterdam die wij aanbieden. Op deze fietstour met gids door Rotterdam krijg je een mooie introductie van de stad. Onder begeleiding van de gids fiets je langs de verschillende bezienswaardigheden van Rotterdam. Daarnaast kom je op bijzondere plekken waar je zelf niet meteen aan zou denken voor de heerlijkste hapjes.

Wat krijg je:

  • 7 hapjes, vergelijkbaar met een flinke lunch
  • een borrel aan het eind
  • een zorgvuldig uitgestippelde route
  • een professionele en enthousiaste gids
  • een comfortabele fiets met 3 versnellingen en handremmen
  • een flesje water
  • indien nodig een poncho

Rotterdam is meer dan de bezienswaardigheden

Met de Bike & Bite tour fietsen we niet alleen langs alle bezienswaardigheden. Tijdens de fietstour door Rotterdam wordt er vele malen gestopt voor een bijzonder hapje. Je gaat dus echt op een culinaire en culturele ontdekkingstocht door de stad. Wij doen dit om je niet alleen de stad zelf te laten zien, maar ook te laten proeven en beleven. Bovendien krijg je aan het eind een gezellige borrel bij een toffe brouwerij aan het water. Genieten dus!

Onze Food tour

Wanneer je onze fietstour door Rotterdam boekt is er altijd een professionele en enthousiaste gids die met jullie mee gaat. De gids leidt de tour langs veel verschillende plekken waar je overheerlijke lekkernijen gaat ontdekken. Bovendien zal jullie gids het verhaal van Rotterdam in geuren en kleuren vertellen. Deze food tour geeft zo een mooi totaaloverzicht van wat er in de stad allemaal op culinair en cultureel gebied te beleven valt.

Meer weten?

Heb je vragen over deze fietstour met gids in Rotterdam of wil je graag eerst meer informatie hebben? Neem dan contact op met Paul (+31) 6 174 794 20. Je kan ons ook bereiken via de mail op: info@bikeandbite.nl. Ben je op zoek naar een wandeltour? Bekijk dan onze Hike & Bite Tour in Rotterdam of onze Hike & Bite tour in Delft.

Wat heb je nodig:
Geschikte kleding en gezonde trek!

Hoe lang duurt het:
4 uur.

Hoe laat vertrekken we:
Om 11:30.

Wat kost het:
€69,- per persoon.

Waar verzamelen we:
Achter de fietswinkel Centrum Bikes, in een zijstraat van de Witte de Withstraat. Je kunt ons herkennen aan de Bike & Bite banner!

Onze tours gaan door als we een minimum van 4 boekingen hebben. Indien dit aantal niet gehaald is zullen we u niet minder dan 2 dagen van tevoren hierover inlichten.

Book Now