200+ positieve reviews

Bike & Bite Rotterdam Food Tour

Boek Nu
Most wanted

Bike & Bite Tour

De Bike & Bite Tour is één van de food tours in Rotterdam die wij aanbieden. Op deze fietstour met gids door Rotterdam krijg je een mooie introductie van de stad. Onder begeleiding van de gids fiets je langs de verschillende bezienswaardigheden van Rotterdam. Daarnaast kom je op bijzondere plekken waar je zelf niet meteen aan zou denken.

Wat krijg je:

  • een zorgvuldig uitgestippelde route
  • een professionele en enthousiaste gids
  • 7 stops voor een hapje
  • een comfortabele fiets met 3 versnellingen en handremmen
  • een flesje water, een glaasje port bij de kaasproeverij en een drankje aan het eind
  • indien nodig een poncho

Rotterdam is meer dan de bezienswaardigheden

Met de Bike & Bite XL tour fietsen we niet alleen langs alle bezienswaardigheden. Tijdens de fietstour door Rotterdam wordt er meerdere malen gestopt voor een bijzonder hapje en/of drankje. Je gaat echt op een culinaire en culturele ontdekkingstocht door de stad. Wij doen dit om je niet alleen de stad zelf te laten zien, maar ook te laten proeven. Op de XL tour ga je bovendien over beide bruggen, met een mooie laatste stop op Katendrecht voor een borrel.

Onze Food tour

Wanneer je onze fietstour door Rotterdam boekt is er altijd een professionele en enthousiaste gids die met jullie mee gaat! De gids leidt de tour langs veel verschillende plekken waar je overheerlijke gerechten/lekkernijen gaat ontdekken. Zo ga je tijdens de tour zowel echt Rotterdamse als lekkere buitenlandse gerechten proeven. Deze food tour geeft dus een mooi totaal overzicht van wat er in de stad allemaal op culinair gebied te beleven valt.

Meer weten?

Heb je vragen over deze fietstour met gids in Rotterdam of wil je graag eerst meer informatie hebben? Neem dan contact op met Paul (+31) 6 174 794 20. Je kan ons ook bereiken via de mail op: info@bikeandbite.nl. Ben je op zoek naar een wandeltour? Bekijk dan onze Hike & Bite Tour in Rotterdam of onze Hike & Bite tour in Delft.

Wat heb je nodig:
Geschikte kleding en gezonde trek!

Hoe lang duurt het:
4 uur.

Hoe laat vertrekken we:
Om 11:30.

Wat kost het:
€69,- per persoon.

Waar verzamelen we:
Westblaak 8, naast de Cinerama.

Onze tours gaan door als we een minimum van vier boekingen hebben. Indien dit aantal niet gehaald is zullen we u niet minder dan 2 dagen van tevoren hierover inlichten.

Book Now