200+ positieve reviews

Meet & Eat Food Tour Rotterdam

Zodat je toch de stad even in gaat

Meet & Eat Tour

De Meet & Eat Tour is een van de foodtours in Rotterdam die wij aanbieden. Het richt zich specifiek op mensen die in de stad zijn voor een vergadering en eens iets anders willen doen dan een broodje tussen de bedrijven door. Tijdens deze tour maak je een begeleide stadswandeling door Rotterdam, en onderweg heb je verschillende stops om te lunchen. Je ziet de bezienswaardigheden van de stad, maar je komt ook op plekken waar je anders nooit zou komen voor de lekkerste lokale en internationale bites. Zo zie je toch wat van de stad en ben je op tijd terug om verder te werken!

Wat krijg je:

  • 3 hapjes, vergelijkbaar met een goede lunch
  • twee drankjes naar keuze
  • een zorgvuldig uitgestippelde route
  • een professionele en enthousiaste gids
  • Op aanvraag in het Duits, Spaans, Frans, Portugees of Japans

Stadswandeling Rotterdam met eten

Met de Meet & Eat Tour ga je op een korte en krachtige verkenning van de stad. Tijdens deze stadswandeling leer je Rotterdam op een heel andere manier kennen en leer je plekken kennen die minder bekend zijn, maar zeker niet minder leuk. En je eet ook heerlijke hapjes, want wij geloven dat de beste manier om een stad te beleven is via een taal die we allemaal kennen: eten!

De tour in een notendop:

  • Hoe laat? Om 12.30 uur
  • Waar verzamelen we? Bij de ingang van jullie vergaderlocatie.
  • Hoe lang duurt het? Ongeveer 1,5 uur
  • Wat kost het? 39,- ex BTW per persoon
  • Wat moet ik meenemen? Geschikte kleding en lekkere trek!

Onze Food Tour

Onze professionele en enthousiaste gidsen laten je tijdens deze stadswandeling alle facetten van Rotterdam beleven. Zij leiden de tocht naar veel verschillende plekken met veel verschillende verhalen, terwijl je onderweg heerlijke lekkernijen ontdekt. Je proeft zowel typisch Rotterdamse als buitenlandse bites zodat je tijdens deze foodtour een totaaloverzicht krijgt van het zeer eclectische culinaire aanbod van de stad.

Meer weten?

Heb je een vraag over deze food tour of wil je eerst meer informatie hebben voordat je wilt boeken? Neem dan contact met Paul (+31) 6 174 794 20. Je kan ons ook bereiken via de mail op: info@bikeandbite.nl.

Naast Rotterdam hebben we ook een Hike & Bite Tour in Delft. Ben je op zoek naar een fietstour? Bekijk dan onze Bike & Bite Tour in Rotterdam of bekijk gewoon al onze food tours in Rotterdam.

Deze privé tour kan geboekt worden vanaf 8 personen.

“”
Book Now