400+ positieve reviews

BiteMe Food Tours

BiteMe Food Tours

  • €39,- per persoon
  • Self-guided Food Tour
  • 6 bites, het equivalent van een grote lunch
  • een drankje naar keuze aan het eind van de tour
  • een eenvoudig te gebruiken app voor navigatie en informatie

We zijn heel blij met de lancering van onze BiteMe food tour app. Nu kun je de culinaire hotspots van Rotterdam, Delft, Den Haag en Den Bosch ontdekken, met nog veel meer steden te gaan.

Proef en beleef de stad

Een self-guided tour via een app ontworpen om je te begeleiden op een smakelijke reis door de stad, waar je de leukste spots ziet, met gebruiksvriendelijke functies die je helpen om gemakkelijk te navigeren en te ontdekken. Bekijk de steden hieronder en laat je verrassen door de stad en lekkerste lokale gerechten.

De BiteMe Self-guided Food Tours

Self-guided Food Tour Rotterdam

Architectuur, innovatie, culinaire hotspot, de haven, recht voor z’n raap, dat is waar het in Rotterdam om draait. Ontdek deze fantastische stad samen met ons onder het genot van heerlijke bites.

Self-guided Food Tour Den Bosch

Den Bosch is met recht hét voorbeeld van gezelligheid in het gastvrije zuiden van Nederland. De stad staat bekend om zijn gezellige zijstraatjes met leuke bars en restaurants en de erfenis van de wereldberoemde kunstenaar Jeroen Bosch is overal voelbaar.

Self guided food tours Den Bosch

Self-guided Food Tour Delft

Oranje, blauw, TU, Vermeer, Leeuwenhoek, Grotius, de lijst gaat nog wel even door. Ga met ons mee op een culinaire en culturele ontdekkingsreis van deze prachtige oude stad.

Self-guided Food Tour Den Haag

Een stad, bekend om zijn koninklijke pracht en historische architectuur. Stap met ons de hofstad in, struin door de straatjes, en proef wat Den Haag écht te bieden heeft.

Food tours
Book Now