200+ positieve reviews

Hike & Bite XL Food Tour Rotterdam

Boek nu
Als ie nie wil fietsuh

Hike & Bite Food Tour

De Hike & Bite XL Tour is één van de food tours in Rotterdam die wij aanbieden. Wanneer je niet van fietsen houdt kies is deze Food Tour echt iets voor jou! Op deze tour maak je een stadswandeling met gids door Rotterdam. De gids neemt je met op deze stadswandeling langs bezienswaardigheden van Rotterdam. Daarnaast kom je op plekken waar je zelf anders nooit zou komen voor de lekkerste hapjes van de stad. En als klap op de vuurpijl krijg je ook nog eens een rit in de ‘must-do’ attractie van Rotterdam: de watertaxi!

Wat krijg je:

  • een zorgvuldig uitgestippelde route
  • een professionele en enthousiaste gids
  • zeven stops voor een hapje
  • een glaasje port bij de kaasproeverij en een drankje naar keuze aan het eind
  • een flesje water
  • indien nodig een poncho

Stadswandeling Rotterdam

Met de Hike & Bike Tour wandel je dus niet alleen, maar ga je ook  met de watertaxi. Naast de bezienswaardigheden maken we ook meerdere stops voor een bijzondere hapje en/of drankje. Je gaat op een culinaire en culturele ontdekkingstocht door de stad. Op deze manier leer je tijdens de stadswandeling Rotterdam op een andere manier kennen en kom je op plekken kennen die minder bekend, maar zeker niet minder leuk zijn.

Onze Food Tour

Onze professionele en enthousiaste gids laat je tijdens de stadswandeling al het lekkers van Rotterdam proeven! De gids leidt de tour langs veel verschillende plekken waar je overheerlijke gerechten/lekkernijen gaat ontdekken. Zo ga je zowel echt Rotterdamse als buitenlandse hapjes proeven, waardoor je op deze food tour een totaal overzicht krijgt van wat er in de stad allemaal op culinair gebied te beleven valt.

Meer weten?

Heb je een vraag over deze stadswandeling met gids door Rotterdam of wil je eerst meer informatie hebben voordat je wilt boeken? Neem dan contact met Paul (+31) 6 174 794 20 of met Laura (+31) 6 414 738 18 op. Je kan ons ook bereiken via de mail op: info@bikeandbite.nl. Naast Rotterdam hebben we ook een Hike & Bite Tour in Delft. Ben je op zoek naar een fietstour? Bekijk dan onze Bike & Bite Tour in Rotterdam of bekijk al onze food tours in Rotterdam.

Wat heb je nodig:
Geschikte kleding en gezonde trek!

Hoe lang duurt het:
4,5 uur.

Hoe laat vertrekken we:
Om 11:30.

Wat kost het:
€69,- per persoon.

Waar verzamelen we:
Bij de stoutste kabouter van Rotterdam.

Onze tours gaan door als we een minimum van vier boekingen hebben. Indien dit aantal niet gehaald is zullen we u niet minder dan 2 dagen van tevoren hierover inlichten.

 

“”
Book Now