200+ positieve reviews

Hike & Bite Food Tour Rotterdam

Boek nu
Als ie nie wil fietsuh

Hike & Bite Food Tour

De Hike & Bite Tour is één van de food tours in Rotterdam die wij aanbieden. Wanneer je niet van fietsen houdt kies is deze Food Tour echt iets voor jou! Op deze tour maak je een stadswandeling met gids door Rotterdam. De gids neemt je met op deze stadswandeling langs bezienswaardigheden van Rotterdam. Daarnaast kom je op plekken waar je zelf anders nooit zou komen!

Wat krijg je:

  • zeven stops voor een hapje en/of drankje
  • een zorgvuldig uitgestippelde route
  • een professionele en enthousiaste gids
  • een flesje water
  • indien nodig een poncho
  • op aanvraag een tour in het Duits, Frans, Spaans of Japans

Stadswandeling Rotterdam

Met de Hike & Bike Tour wandel je niet alleen, maar ga je ook  met de watertaxi. Naast de bezienswaardigheden maken we ook meerdere stops voor een bijzondere hapje en/of drankje. Je gaat op een culinaire en culturele ontdekkingstocht door de stad. Op deze manier leer je tijdens de stadswandeling Rotterdam op een andere manier kennen en leer je de plekken kennen die minder bekend zijn.

Onze Food Tour

Onze professionele en enthousiaste gids laat je tijdens de stadswandeling al het lekkers van Rotterdam proeven! De gids leidt de tour langs veel verschillende plekken waar je overheerlijke gerechten/lekkernijen gaat proeven. Zo ga je tijdens de Food Tour Nederlandse lekkernijen, Surinaamse, Marokkaanse gerechten en meer proeven. De Food Tour geeft een totaal overzicht wat er in de stad allemaal te proeven valt.

Meer weten?

Heb je een vraag over de stadswandeling met gids door Rotterdam of wil je eerst meer informatie hebben voordat je wilt boeken? Neem dan contact met Paul (+31) 6 174 794 20 of met Laura (+31) 6 414 738 18 op. Je kan ons ook bereiken via de mail op: info@bikeandbite.nl. Naast Rotterdam hebben we ook een Hike & Bite Tour in Delft. Ben je op zoek naar een fietstour? Bekijk dan onze Bike & Bite Tour in Rotterdam of bekijk al onze food tours in Rotterdam.

Wat heb je nodig:
Geschikte kleding en gezonde trek!

Hoe lang duurt het:
4 uur.

Hoe laat vertrekken we:
Om 11:30.

Wat kost het:
€69,- per persoon.

Waar verzamelen we:
Op het plein voor Centraal Station.

Onze tours gaan door als we een minimum van vier boekingen hebben. Indien dit aantal niet gehaald is zullen we u niet minder dan 5 dagen van tevoren hierover inlichten.

 

“”
Book Now