400+ positieve reviews

De 4 beste koffietentjes van Delft

Wanneer je ‘s ochtends door Delft loopt, is het eerste waar je naar op zoek bent natuurlijk: waar is de beste koffietent van Delft? Gelukkig hebben wij deze voor jou in kaart gebracht. Hier vind je 5 koffietentjes die meer dan de moeite waard zijn om in Delft te bezoeken. Zo start jij je ochtend goed!

Beste koffie in Delft

1. Stads-koffyhuis Delft

In de historische straten van Delft vind je het Stads-koffyhuis, een oase van gastvrijheid. Dit koffiehuis, bekend om zijn knusse sfeer en vriendelijk personeel, is de perfecte plek om even te ontsnappen aan de dagelijkse drukte. De koffie valt bij velen in de smaak. Maar dit is niet het enige waarvoor je een bezoek kunt brengen aan het Stads-koffyhuis. Ze hebben namelijk ook heerlijke gebakjes en broodjes. Voor de lunch is het Stads-koffyhuis Delft ook zeker een plek die je niet mag overslaan.

Adres: Stads-Koffyhuis
Oude Delft 133, 2611 BE Delft

2. Koffie & Zo

Koffie & Zo is uniek door de vintage uitstraling die door de hele zaak wordt doorgetrokken. Dit komt mede doordat ze niet alleen heerlijke koffie, thee of gebakjes bieden, maar je kunt ook bij het verlaten verschillende hebbedingetjes meenemen. Voor de vintage liefhebber is het dan ook een echte aanrader om hier langs te gaan voor een goede koffie .

Adres: Koffie & Zo
Peperstraat 17, 2611CH Delft

3. Tazz

TAZZ wordt vaak geprezen om de heerlijke koffie en versgemaakte broodjes en gebak. De vriendelijke bediening zorgt ervoor dat elke gast zich speciaal voelt. Met zijn centrale locatie is TAZZ de perfecte plek om even te pauzeren van je dagelijkse bezigheden of om af te spreken met vrienden. De eigenaren brengen met hun gastvrijheid een persoonlijke touch, waardoor je bezoek aan TAZZ zeker de moeite waard is. Of je nu komt voor de koffie, de sfeer of het gezelschap, TAZZ verwelkomt je met open armen in het hart van Delft.

Adres: TAZZ
Markt 58, 2611 GW Delft

4. Kek

Kek ligt in het hart van de historische stad, is niet zomaar een koffiebar; het is een bruisende hotspot voor zowel locals als toeristen. Deze trendy en eigentijdse zaak staat bekend om zijn uitstekende koffie, die met zorg en aandacht wordt bereid. Kek biedt een creatieve twist aan traditionele koffieopties en staat ook bekend om hun gezonde en heerlijke ontbijt- en lunchmenu’s, die vaak worden gemaakt met lokale en biologische ingrediĆ«nten.

Adres: Kek
Voldersgracht 27, 2611 EV Delft

Koffie delft

Meer leuke plekjes ontdekken in Delft?

Wil je meer ontdekken van Delft? probeer dan ook zeker onze foodtour Delft. Waar je langs alle lokale tentjes van Delft wordt geleid! Bezoek je een andere stad? Kijk dan eens bij onze tours in bijvoorbeeld Rotterdam, Den Haag of Den Bosch!

Bekijk onze tours in Delft Ga je met ons mee?
Book Now