400+ positieve reviews

Bike & Borrel Tour Rotterdam

Boek Nu
Gezellig en sportief

Bike & Borrel Tour

De Bike & Borrel Tour is één van de tours in Rotterdam die wij aanbieden. Op deze fietstour met gids door Rotterdam krijg je een mooie introductie van de stad. Onder begeleiding van de gids fiets je langs de verschillende bezienswaardigheden, en daarnaast kom je op bijzondere plekken waar je zelf niet meteen aan zou denken. En dit alles gebeurt onder het genot van een paar lekkere borrels. Heerlijk genieten dus!

Wat krijg je:

  • een zoet lekkernijtje om te beginnen
  • twee borrels op bijzondere plekken
  • een zorgvuldig uitgestippelde route
  • een professionele en enthousiaste gids
  • een comfortabele fiets met 3 versnellingen en handremmen
  • een flesje water
  • indien nodig een poncho

Rotterdam is meer dan de bezienswaardigheden

Met de Bike & Borrel tour fietsen we niet alleen langs de bezienswaardigheden. Tijdens de fietstour door Rotterdam wordt er meerdere malen gestopt voor een borrel op bijzondere plekken. Je gaat dus echt op een gezellige ontdekkingstocht door de stad, zodat je Rotterdam niet alleen ziet maar ook proeft en beleeft.

Onze Food tour

Wanneer je een fietstour door Rotterdam bij ons boekt is er altijd een professionele en enthousiaste gids die met jullie mee gaat. De gids leidt de tour langs een mooie route waar je heerlijke plekjes gaat ontdekken. Bovendien zal jullie gids het verhaal van Rotterdam in geuren en kleuren vertellen. Deze borrel tour geeft zo een mooi totaaloverzicht van wat er in de stad allemaal op culinair en cultureel gebied te beleven valt.

Meer weten?

Heb je vragen over deze fietstour met gids in Rotterdam of wil je graag eerst meer informatie hebben? Neem dan contact op met Paul (+31) 6 174 794 20. Je kan ons ook bereiken via de mail op: info@bikeandbite.nl. Ben je op zoek naar een wandeltour? Bekijk dan onze Hike & Bite Tour in Rotterdam of onze Hike & Bite tour in Delft.

Wat heb je nodig:
Geschikte kleding en gezonde dorst!

Hoe lang duurt het:
3 uur.

Hoe laat vertrekken we:
Om 15:00.

Wat kost het:
€69,- per persoon.

Waar verzamelen we:
Achter de fietswinkel Centrum Bikes, in een zijstraat van de Witte de Withstraat. Je kunt ons herkennen aan de Bike & Bite banner!

Bike & Borrel is te boeken als prive tour vanaf 8 personen.

Book Now