400+ positieve reviews

Groepstour Rotterdam

Grote groepen, kleine groepen

De leukste groepsactiviteit in Rotterdam

 

Unieke groepsactiviteiten in Rotterdam

Ontdek en proef Rotterdam

De lekkerste hapjes en drankjes

Een groepsuitje dat bij jouw groep past

Ben je op zoek naar een groepsuitje in Rotterdam waarbij je de stad op een unieke manier gaat beleven? Onze groepstour is een echte aanrader voor jong en oud. Dankzij ons gevarieerde programma is er voor ieder wel wat wils. Dat maakt deze groepsactiviteit perfect voor onder andere families, vrienden of met collega’s als teamuitje. Laat ons weten hoe jouw gezelschap eruit ziet en wat jullie leuk vinden. Wij doen de rest! Klinkt als een perfecte groepsactiviteit, toch?

Proef Rotterdam met z'n allen

Ga mee op een culturele én culinaire ontdekkingstocht! Tijdens deze groepsactiviteit neemt één van onze enthousiaste gidsen jullie mee naar de meest unieke plekken van Rotterdam. Je kijkt je ogen uit, hoort de mooiste verhalen én proeft de lekkerste bites die Rotterdam te bieden heeft. Wij bieden zowel een fiets- als wandeltocht aan. Voor groepen kunnen we onze tours compleet naar wens aanpassen. Heb je bijvoorbeeld minder tijd? Of wil je de tour graag combineren met een ontbijt in plaats van een borrel? Geen probleem! Wij zorgen voor een verrassend groepsuitje die volledig past bij jullie wensen.

Meer info

Onze groepstours zijn te boeken vanaf €49,- per persoon. Deze prijs is afhankelijk van het aantal personen, het type tour en de duur van de tour. Een groepsuitje op maat boeken? Laat ons weten waar je naar op zoek bent! Je kan ons bereiken via de mail op info@bikeandbite.nl of op (+31) 6 174 794 20 (Paul).

Bekijk hier onze selectie aan groepstours:

Zakelijke groepsactiviteit

Zoek je een leuke activiteit voor een personeelsdag? Of wil je jouw klantrelatie meer laten zien van Rotterdam? Daar hebben wij de perfecte zakelijke uitjes voor. Kies bijvoorbeeld voor Hike & Dine, waarbij we onze stadswandeling combineren met een driegangendiner in luxe restaurants. Of ga voor Bike & Breakfast; de perfecte combinatie tussen een stadstour en een zakelijk ontbijt.

“”
Book Now