200+ positieve reviews

Vrijgezellenfeest mannen Rotterdam

Vrijgezellen-feest voor mannen in Rotterdam

✓ Onvergetelijke vrijgezellenfeesten in Rotterdam

✓ Van bierproeverijen tot fiets- en wandeltochten

✓ De lekkerste hapjes en drankjes

✓ Geschikt voor zowel kleine als grote groepen

Ben je op zoek naar een uniek en onvergetelijk vrijgezellenfeest voor mannen in Rotterdam? Laat de traditionele activiteiten voor wat ze zijn en kies voor een avontuurlijke culinaire tour!

Bike & Bite: vrijgezellenfeest voor mannen in Rotterdam

Vrijgezellenfeesten organiseren is altijd een uitdaging. Wat gaan we doen, wat vindt hij leuk, wat vindt de rest en kan het wel met zo’n grote groep? Gelukkig zijn er tal van activiteiten voor vrijgezellenfeesten voor mannen in Rotterdam. Speciaal voor zowel kleine als grote groepen. Maar hoe kies je een unieke activiteit die gebruik maakt van wat deze mooie stad te bieden heeft?

Self-guided food tour

Naast bovenstaande begeleide tours, kan je ook op eigen houtje Rotterdam in gaan.
Op zoek naar een budgetproof activiteit, maar wel een uniek vrijgezellenfeest voor mannen in Rotterdam? De Biteme Food Tour is precies wat je nodig hebt! Deze self-guided tour neemt je mee op een culinaire reis door de stad. Lekker slenteren door de straten van Rotterdam, stoppen bij verborgen hotspots, proeven van heerlijke hapjes, en ondertussen vooral veel lachen met je vrienden. De heerlijke hapjes die voorbij komen gaan van het meest oer-Rotterdamse patatje tot aan de meest exotische bite in Chinatown. Genieten dus! De tour kost €39 euro per persoon.

Bike & Bite voor kleine en grote groepen

Ben je met een grote groep? Of je nu met een klein of groot gezelschap bent, wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Dankzij ons gevarieerde programma is er voor ieder wel wat wils. Laat ons weten hoe jouw gezelschap eruitziet en wat jullie leuk vinden. Wij doen de rest! Klinkt als een perfecte groepsactiviteit, toch?
Neem contact met ons op voor een tour op maat en laat je verrassen door wat Rotterdam allemaal te bieden heeft!

Boek nu jouw vrijgezellenfeest voor mannen in Rotterdam!

Ben je klaar voor een uniek vrijgezellenfeest voor mannen in Rotterdam? Boek nu jouw tour en ontdek de stad op twee wielen, per boot of voet. Voor vragen of speciale verzoeken, neem gerust contact met ons op. We helpen je graag om het perfecte vrijgezellenfeest te organiseren! Je kan ons bereiken via de mail op info@bikeandbite.nl, daarnaast kan je ons telefonisch bereiken op (+31) 6 174 794 20 (Paul).

“”
Book Now