200+ positieve reviews

Vrijgezellenfeest vrouwen Rotterdam

Vrijgezellen-feest voor vrouwen in Rotterdam

✓ Onvergetelijke vrijgezellenfeesten voor vrouwen in Rotterdam

✓ Van bierproeverijen tot fiets- en wandeltochten

✓ De lekkerste hapjes en drankjes

✓ Geschikt voor zowel kleine als grote groepen

Ben je op zoek naar een uniek en onvergetelijk vrijgezellenfeest voor vrouwen in Rotterdam? Stap af van de clichés en kies voor een culinaire beleving in het hart van de stad Rotterdam!

Bike & Bite: voor vrijgezellenfeest voor vrouwen in Rotterdam

Het organiseren van een vrijgezellenfeest is niet eenvoudig. Wat willen we doen? Wat vindt de bruid leuk en wat zullen de andere vriendinnen waarderen? Gelukkig zijn er talloze activiteiten speciaal voor vrijgezellenfeesten voor vrouwen in Rotterdam. Of je nu met een kleine of grote groep bent, hieronder vind je altijd wel iets dat bij iedereen in de smaak valt!

Self-guided food tour

Op zoek naar een budgetproof activiteit, maar wel een uniek vrijgezellenfeest voor vrouwen in Rotterdam? De Biteme Food Tour is dan perfect! Deze self-guided tour laat je Rotterdam’s culinaire kant ontdekken. Lekker slenteren door de straten van Rotterdam, stoppen bij verborgen hotspots, proeven van heerlijke hapjes, en ondertussen vooral veel lachen met de meiden. Vooral perfect wanneer je tussendoor leuke opdrachten hebt voor de bruid.

€39 euro per persoon

Bike & Bite voor kleine en grote groepen

Of je nu met een paar vriendinnen of een hele groep bent, wij zorgen voor een op maat gemaakte ervaring. Vertel ons wat je zoekt en wij zorgen voor een onvergetelijke vrijgezellendag in Rotterdam! Meer weten?

Boek nu jouw vrijgezellenfeest voor vrouwen in Rotterdam!

Klaar voor een uniek vrijgezellenfeest voor vrouwen in Rotterdam? Boek nu jouw tour en ontdek de stad op twee wielen, per boot of voet. Voor vragen of speciale verzoeken, neem gerust contact met ons op. We helpen je graag om het perfecte vrijgezellenfeest te organiseren! Je kan ons bereiken via de mail op info@bikeandbite.nl, daarnaast kan je ons telefonisch bereiken op (+31) 6 174 794 20 (Paul).

“”
Book Now